¡¡BEDANKT!!

 

 

Ayni – Vandaag voor jou, morgen voor mij

Een prachtig gebruik van de Inca’s, de oorspronkelijke bewoners van Peru in het Andesgebergte. Alles ging in ruilhandel van geld kenden de Inca’s niet: boeren hielpen elkaar op het land en suiker ruilde je bij de winkel voor de eieren van je eigen kippen.

Vanuit deze visie willen wij WOLris opzetten en bekijken. Door de wol Pichinku te verkopen geven wij de ambachtslieden de zekerheid dat ze niet in de massaproductie van een fabriek terechtkomen.

Tot onze vreugde hebben wij mogen ervaren dat het gebruik ‘ayni’ nog steeds leeft, zelfs in Nederland! Vele mensen hebben al geld gedoneerd of beloofd wol te reserveren om ons startbedrag van €2000.- bij elkaar te krijgen. Ook hebben mensen in andere vormen gesponsord in ruil voor een dienst van WOLris:

Zo heeft Lisanne van Fotografie.Lies prachtige foto’s in Nederland gemaakt;

Heeft Chiel (Comptimus) deze prachtige website in elkaar gezet;

En zorgt Kaartje2Go voor de prachtige bedankkaartjes die je terug gaat vinden bij je bestelling.

Natuurlijk mogen we het vertrouwen van Dana, de vrouw achter het prachtige wolmerk Pichinku niet vergeten. Zonder enige zekerheid heeft zij foto’s van DELRIOSUDIEGO en informatie vanuit Peru naar ons gestuurd in de hoop dat wij de prachtige Pichinku wol gaan bestellen.

¡¡Sulpayki!!
Bedankt voor jullie vertrouwen!